WEEKEND

Skrev det här inlägget för ca 2 min sen. Raderades av någon konstig anledning.. *Suck* Jaja, ovesäntligt egentligen…

Hej alla vackra vänner ;)!

Helgen är slut. Det är till och med tisdag idag (!!!). Har inte berättat så mycket om helgen för att jag inte vetat vad som är okey att berätta och vad som just nu ska hållas hemligt.. Kom hem sent i söndags/ korrekt sagt tidigt på måndag (ca 3 på natten). Mandarin (c-ponny sto som måste få sin egen flik i min meny) stod extremt duktigt på släpet i många h. Trött som bara den är jag fortfarande men sååååå värt det med denna underbara helg. Konstig känsla dock, lite läskigt och liksom nervös. Hoppas jag svarat okej… Har kommit på redan nu att jag sagt lite fel info och kunnat förklara vissa saker bättre men får väl eventuellt ta det senare. Okey Julia, avslöja inget nu.

Retar er med en bild…

IMG_0855

Fina Emma m fina Dusty, jag m sötaste Mandi och fina Isa någonstans i bakgrunden med den vita söta surisen Sparris hahah 😀

Tusen kramar // Julia Tilly 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>