‘halleluja moment’

Ska sova snart men måste avsluta med ett inlägg som binder ihop dagen. Den här dagen skulle Kirsti (från Idoljuryn) beskriva med – halleluja moment! Mamma tömkörde Mandarin idag och hon var sååå fin, skönt att framgångarna kommer tillbaka efter en tuffare period (Clinton vart skadad osv, nu dock fin *håll tummarna*). Känner verkligen att jag fått så många dörrar öppnade för mig och fått sådan tur nu på sista tiden. Verkligen uppskattar chanserna jag får och vill att det ska vara tydligt. Tackar ödmjukt för att jag får dessa möjligheter.

Annat än hästarna så tycker jag att det har varit mysigt med familjen idag. Mamma kommer hem efter att ha varit på någon mycket mystisk elchockträning (?) med sin bästa vän o tar med mat som vi äter i soffan framför tv:n. Byter ut maten mot snacks o fortsätter titta. Såå mysigt! Man inser ju hur mycket man uppskattar när saker går bra när det ibland går sämre men med det sagt får det gärna fortsätta på denna stig (;

IMG_0929

 

By the way, I love snacks…

Tusen kramar / Julia Tilly

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>