Hola

Hej alla mina vackra vänner! Just nu sitter jag i soffan och bloggar. Har fixat ny header och hoppas verkligen att ni tycker om den. Den kändes lite mer ”fräsch”, ren & modern. Jag har även skapat en ny sida för Mandarin men det tycks inte fungera så ska klura på vad jag gjort för fel… *suck* Lite söndagsångest för jag har haft en sådan härlig helg att det gått så fort och man vill ju liksom inte att den ska vara över… Men jag har ju i alla fall hela dagen på mig idag! *positivitet*

Btw, har tänkt tanken så länge nu och bestämt mig för att jag förmodligen ska börja använda min youtubekanal mer. Skulle verkligen vara kul att blanda skriftligt, bildligt och rörligt material. Jacob köpte ett stagepiano igår (tror det heter så) som är otroligt fint. Han har sparat pengar till det där länge och är nu fattig igen. Bara liten kul sidenote för att jag inte visste vad jag skulle skriva. Åt också extrem god middag igår samt lunch idag (rester) men det var för gott så hann inte ta bild… I alla fall, vill ni se tävlingsrundan från igår och massa annat? Följ mig på instagram:

@juliatilly och @juliatillys

Tusen kramar / Julia Tilly

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>