Passet 2-day

Förlåt för sen uppdatering idag men tänkte ta o skriva lite om hur det gick för mig och Mandi idag. Huh. Känns inte så bra. Har gått dåligt denna vecka och är livrädd för att jag tappat knappar & tricks. Känns inge bra… Imorgon är det ju tävling igen också och jag känner att jag ändå vill ge det en chans. Startar ändå lågt och ser på det som en träning just nu. Ta mig tillbaka till intensiva träningsdagar på Tobbe Camp… Ni har väl inte missat gårdagens avsnitt? Ni kan även kolla in vloggen på min kanal!

YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>