Slö dag

Det har varit en ganska slö dag, gick upp sent, åt sent osv och det är förmodligen beroende på moodet hehe… Mamma har också sovit dåligt, är lite nere och har extrem huvudvärk. Nu tänkte vi i alla fall rycka upp oss för att hjälpas åt fixa stallet snabbt o få kvalitéstid med resten av familjen efter lång tävlingsdag igår. Mamma sa att hon kunde mocka åt bägge hästar medan jag longerar Mandarin. Sedan gör jag också höpåsar och krafthinkar. Älskade föräldrar som hjälper mig och faktiskt gör min passion möjlig. Förklaring i senare inlägg. Kram

IMG_3041 IMG_3042

Den här tjejen hade inte dessa dagar inplanerade. Saknar ju denna tid ibland. Men å andra sidan hade hon aldrig trott att hon skulle få hålla på med det hon gillar allra mest.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>