Elshofs Otto

DENNA TURBOPONNY ÄR SÅLD.

OTTO KOMMER TROTS ALLT VARA MIN FÖRSTA PONNY SÅ OM NI VILL LÄSA OM HONOM SÅ HAR NI EN BIBEL HÄR: 

Här kan ni läsa om min första ponny, en new forest vid namn Elshofs Otto.

Otto blev kastrerad sent och var en godkänd hingst m fin stamtavla och fina avkommor, detta gör också  att han har lite ”attityd” som man både kan bli trött på och skratta om. Otto är en d-ponny och även om han inte är maxad känns han ganska maffig fast han inte är tjock :). Han har en liten hingstnacke och är krallig. Otto kan vara lite klumpig ifall han blåser upp sig (hingstbeter sig) men han skulle i regel aldrig med vilje kasta av någon/sparka någon/bita någon (även om han gillar att leka, plocka med dragkedjor m.m). Han skulle aldrig i regel med vilje skada någon eller göra något dumt som att sticka iväg. Det där har jag vant mig vid och jag litar på Otto dock har vi inte riktigt klickat i ridningen då jag gillar mer heta, känsliga och nerviga hästar.

Otto har väldigt mycket power när han hoppar som man inte kan förklara. Han har inte en vanlig motor utan vi brukade kalla honom monstetruck haha (han blir inte het/nervig utan är mer stark). Han tycker det är så kul att hoppa så att när han får syn på hindret kommer världens kraft från rumpan och bakbenen… Inte lätt att förklara men han är speciell och underbar den ponnyn.

IMG_2316

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>