Story of my life

Här kommer det stå massa fakta om mig, så det är bara att läsa om du verkligen vill veta mycket om mig!

Först föddes jag och bla bla bla men det skiter vi i. Jag har bott i mitt lilla hus, min lilla villa för alltid. Eller, nej. När jag var liten bodde jag i stan i samma fastighet som Paolo Roberto och tyckte han var lite läskig. (Om inte det var min storebror Jacob som gjorde det?)  Jag har haft 3 katter. Först hade jag en som hette Lee & han var fantastiskt härlig. Lee var som en hund, han kom när man ropade på honom och kraffsa på dörren när man kom hem efter skolan. Det är en sorglig historia eftersom han tyvärr bokstavligt ”gick bort.” Antingen så blev han uppäten av en räv eller så snodde någon honom. :( Jag har också haft två andra katter som jag hade samtidigt, Beata och Bagheera. Dock var vi tvugna att sälja dom för att min lillebror Jesper och min pappa är allergisk mot pälsdjur.

Min pappa Joakim och Jesper har allergi mot typ allt som kan krypa eller gå. Jag gillar ridning väldigt mycket och har tävlat lite grann. Jag har haft en ponny som heter Otto men såldes till sin fodervärd (läs mer på Ottosidan). Nu har ponny som heter Clinton och är under igångsättning efter en skada. Han är pigg samt framåt, hoppar fantastiskt och är suuuupersnäll i all hantering. Jag fick honom nionde mars 2016. Andra grejer jag gillar är teater, sång och dans och jag tillbringade förut många timmar i veckan på dansskolan Base23. Jag dansade många olika stilar men för ett år sedan bestämde jag mig för att verkligen, fullt ut satsa på ridningen.

När jag fyllde 11 år sommarn 2013 fick jag epilepsi och har åkt in och ut på sjukhus, jag har bara epilepsi på nätterna och jag äter medecin mot det så det är mycket bättre.

Har haft en guldig guldhamster som dog på sommarn 2014 som heter Sigge och var fantastisk. Har också haft en vit guldhamster som var lika kelig han, men han dog också efter ett tag. Även om vår sista hamster dog i frid och bara av ålder så är det sorgligt att hamstrar dör så snabbt så efter det har vi inte skaffat någon mer hamster.

Nu har vi även en mysig hund som heter Zingo som vi ”adopterade” från en familj som flyttade till Indien.

Jag drömmer i allt annat än i hemlighet om tusen ponnysar till eftersom jag ÄÄÄÄÄLSKAR hästar.

Välkommen till min blogg, har ni någon mer fråga så kan ni kommentera,

p.s kalla mig,

Tilly

d.s

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>