Søgaardens Clinton

”När jag skriver detta så har jag väldigt nyligen fått hem en otroligt fin ponny som heter Clinton!

Eftersom jag just nu när jag skriver detta har haft honom i få dagar och då  kan jag ju inte ärligt säga att vi än vet allt om varandra men hans sidor jag sett hittills är underbara. Han är väldigt fin, känslig och pigg i ridningen medan han är en supervän från marken. Han står still och älskar att bli ompysslad utan att bli ”tråkig” och osocial. Nej, han vill alltid vara med och vara underbar! Han har liksom DET i både hantering och ridning, fin i både ridning och psyke. JAG ÄLSKAR HONOM med stora bokstäver. Här kommer det förmodligen fyllas på med mer information med dagarna som kommer.”

När jag uppdaterar detta är det Onsdag 22 mars 2017 och jag fick Clinton 9 mars 2016. Vi har utvecklats, jag och Clinton tillsammans och jag älskar honom så mycket. Han är min drömponny och det blev bara så rätt denna gång. Han är en häst med fantastisk hoppteknik och är väldigt noggrann med att inte riva. Jag har hoppat lite terränghinder också och det är galet hur kul han tycker det är! Han är en sådan häst som inte går att beskriva – han är helt fantastisk bara. Han är handen och jag är handsken. Vi är som gjorda för varandra. Vi är menade för varandra som jordgubbar doppade i choklad,  som hjälten och dess sidekick samt som pennan och pappret. Han är prinsen och jag är hans prinsessa! Han är den bästa av de bästa.

Dock blev Clinton efter sommaren 2016 skadad så nu står allt ganska stilla och jag ber för att han ska bli bra. Clinton är min bästa vän oavsett hur klyschigt det låter. Många skulle nog säga att det är konstigt att känna så för en häst men han är inte bara en häst, han är Clinton. Han är äkta, finns alltid där och han MÅSTE bli bra.

(Nu är det ett år sedan han blev skadad och han är under igångsättning *håller tummarna*)
Skärmavbild 2016-05-29 kl. 22.22.43

Skärmavbild 2016-04-01 kl. 12.04.57Skärmavbild 2016-03-11 kl. 22.24.18

IMG_7666 IMG_8601

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>